Marketing-Pernguin-logo.jpg

 

 

Flipping brilliant marketing is social and sympathetic!

Like Marketing Penguin on Facebook Follow us on Linkedin follow us on twitter 
 English-US-UK-Marketing-Penguin-Website  Dutch-Netherlands-Marketing-Penguin-website
De_Marketing_Monnik.png

Laten we als marketeers een nieuwe weg inslaan waarin we onszelf uitdagen om een organisatie te bouwen die mensen sociaal en sympathiek vinden. Dan worden we als bedrijf namelijk weer menselijk! Inbound Marketing is de term die deze vorm van marketing tot kunst heeft verheven.

Lees de recensie van  managementboek

Omslag_de_marketing_monnik

De jonge ondernemer Peter van Dijk ontwikkelt de ultieme computer; de internetbril. Zijn oom, een ex-zakenman, geeft hem daarbij wijze raad. Hij doet dat vanuit zijn nieuwe roeping als monnik, waardoor hij eeuwenoude marketinggeheimen weet te onthullen. Een traumatische gebeurtenis uit het verleden verbindt deze mannen op een bijzondere maar ook pijnlijke manier. Wanneer Peters vriendin Amber vooral voor het grote geld wil gaan, moet Peter kiezen. Volgt hij de adviezen voorzien van Bijbelse wijsheden van zijn oom of gaat hij voor de liefde?

De Marketing Monnik is een spannende business roman waarin de drie marketinggeheimen van de Bijbel worden onthuld. Het toepassen van deze wijsheden helpt juist in deze tijd om duurzame resultaten te bereiken zonder extra budget.

"Een mooi voorbeeld hoe marketing verbonden kan worden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen"

Willem Lageweg Director MVO Nederland

"De Marketing Monnik is de businessversie van De alchemist"

Christine Pannebakker, auteur van o.a. Vrouwenpower en Het Mama Masterplan

"Inbound marketing is built on the belief that the size of your brain matters more than the size of your wallet. In the Marketing Monk, Klaas puts an interesting new twist on how we can build meaningful relationships with our audience without breaking the bank; his advice is valuable to marketers everywhere."

Mike Volpe CMO HubSpot

KLAAS KLUNDER (1963) studeerde Commerciële Economie aan de Hogere Economische School te Amsterdam en volgde later de postdoctorale opleiding Strategisch Communicatie Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte 15 jaar in diverse marketing- en communicatiefuncties voor bedrijven als Microsoft en Oracle. Vervolgens maakte hij de overstap naar de advieswereld, waarin hij de afgelopen 10 jaar diverse organisaties van klein tot groot en van profit tot non-profit geholpen heeft om commercieel succesvol te worden. Op dit moment helpt hij diverse organisaties op het gebied van marketingstrategie, online-marketing en Public Relations als Managing Director vanuit Marketing Penguin. Tevens doceert hij als NIMA Qualified Lecturer bij NCOI de vakken Marketing en Communicatie.

10% van de nettowinst van dit boek gaat naar 
charitywater_horizontal_white-2

Een non-profit organisatie met als doel om schoon en veilig drinkwater naar 800 miljoen mensen in ontwikkelingslanden te brengen.

Op TEDxCambridge, deelt Michael Norton fascinerend onderzoek over hoe geld inderdaad geluk kan kopen - als je het niet uitgeeft aan jezelf. Luister naar verrassende onderzoekgegevens over de vele manieren waarop u kunt profiteren van pro- sociale uitgaven voor uzelf, uw werk, en (natuurlijk) andere mensen. (Een eeuwenoude Bijbelse wijsheid.)

 

Download business model van Peter van Dijk  

Blue Ocean voorbeeld

Stappenplan van oom Johan

 

Het boek De Marketing Monnik is een uitgave van ICT Marketing BV Veerweg 3 4024 BP Eck en Wiel (geen bezoekadres) Tel: 06-34735563 Email: info@ictmarketing.com KvK 32076865   BTW NL808605999B01